Lessen in de avonduren

De ideale opleiding voor iedereen die snel aan de slag wil in een zwembad!

Iedereen kan aan de opleiding deelnemen. Er is geen speciale vooropleiding vereist en er is geen leeftijdsgrens. Interesse voor zwemmen en zwemonderwijs is wel een vereiste.

De opleidingen starten elk jaar in september en/of februari, één avond per week. De opleiding is gemakkelijk te combineren met een gezin, baan, studie of dagopleiding. Dé ideale kans voor:
iedereen die op zoek is naar een leuke baan in het zwembad;
iedereen die al in een zwembad werkt, maar graag beter opgeleid wil worden of wil doorgroeien naar een meer leidinggevende functie*;
herintredende moeders of vaders die snel weer aan de slag willen;
bij- en omscholers;
studenten en scholieren die hun mogelijkheden voor een leuke (bij)baan in binnen- en buitenland willen vergroten;


*De opleiding Leidinggevend zwembadmedewerker is voor iedereen die al werkzaam is in een zwembad als allround zwembadmedewerker of zwemonderwijzer. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die graag meer coördinerende of leidinggevende taken op zich wil nemen en zich wil voorbereiden op een leidinggevende of coördinerende functie, zoals teamleider of hoofd zwemzaken. Een waardevolle ondersteuning voor de zwembadmanager.

Hoog slagingspercentage
SOZON valt op door een persoonlijke benadering, kwaliteit, een aantrekkelijke prijs én het hoge slagingspercentage. De lessen worden verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk. SOZON is een erkend A-instituut , examens mogen daarom afgenomen worden door de docenten zelf. Vertrouwd voor u als cursist! Altijd is er een gecommitteerde aanwezig.

Stage
Bij de opleiding hoort een stage. SOZON werkt zoveel mogelijk samen met Calibris-gecertificeerde zwembaden voor de stages. De cursist is zo verzekerd van een betrouwbaar stage-adres met gekwalificeerde stagebegeleiders.

Start september en februari
In september start SOZON met de opleiding Lifeguard/Toezichthouder in Groningen, Zwolle, Twente, Arnhem en in Amersfoort en Papendrecht. In februari start de opleiding Lesgever-Zwem ABC. Tevens start de opleiding Lifeguard in Purmerend. Ook met kleine groepen vanaf 5 personen gaan we van start, in overleg eventueel op eigen locatie. Incompanytrainingen op maat behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Bel of mail voor meer informatie over Purmerend, Groningen, Zwolle en Twente:
06 – 208 90 274

erwin@sozon.nl

Voor meer informatie over Arnhem, Amersfoort en Papendrecht:
06 – 184 69 343

ad@sozon.nl

Meld u nu aan via het aanmeldingsformulier!

npz