Incompany training voor zwembadmedewerkers

School uw medewerkers tijdig bij

borging veiligheid, kwaliteit en wettelijke aansprakelijkheid

De didactische inzichten in het zwemonderwijs en de technische ontwikkelingen binnen het zwembad veranderen in snel tempo. Om continue veiligheid en kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk dat uw medewerkers volledig up-to-date zijn.

Eendaagse update trainingen en trainingen op locatie

SOZON verzorgt daartoe aparte eendaagse update trainingen en speciale bijscholingen op locatie. Ervaren docenten spijkeren uw medewerkers in korte trainingen grondig bij. U kunt kiezen uit:
pixel sticker
Trainingen op locatie: tarieven al vanaf € 600,-- per dagdeel.
Eendaagse update trainingen: € 150,- per cursist, per twee cursisten: € 275.-
   
  Nieuw aanbod
   
  De volgende trainingen zijn nieuw bij SOZON.
   
Nieuw Training bediening machinekamer op locatie
  Deze training is volledig aangepast aan de nieuwste wetgeving, trends en ontwikkelingen. Via deze training kunt u een of meer medewerkers op uw eigen locatie volledig bijspijkeren op het gebied van de bediening van de machinekamer. Een waardevolle training, zeker met het oog op de wettelijke aansprakelijkheid, veiligheid en kwaliteit van uw complex.
Nieuw Ervarings Gericht Zwemonderwijs, een praktische en effectieve opbouw
  Eendaagse update training. Datum & locatie volgen. Ook te boeken als training op locatie.
Nieuw Durf te variëren! Didactische variatie in de zwemles.
  Eendaagse update training. Datum & locatie volgen. Ook te boeken als training op locatie.
Binnenkort Concreet stappenplan voor de opbouw van een goede zwemles
  Eendaagse training. Datum & locatie volgen. Ook te boeken als training op locatie.
Binnenkort Differentiëren doe je zo! Een workshop boordevol succesvolle tips, trends en trucs.
  Eendaagse update training. Datum & locatie volgen. Ook te boeken als training op locatie.

Uw wensen centraal
Voor alle trainingen geldt dat SOZON ze precies op maat maakt voor uw situatie. U formuleert de vraag, SOZON ontwikkelt een passende training.

Samen het bad meester
Het doel van de trainingen is dat uw medewerkers een grotere en efficiënte bijdrage kunnen leveren aan het succesvol functioneren van uw zwembad. Samen het bad meester. Daar gaat het om.

Wat SOZON voor werkbedrijven en werkzoekenden kan betekenen
SOZON is officieel erkend door het UWV als scholingsbedrijf en verzorgt ook incompanytrainingen binnen werkbedrijven. Daardoor kan SOZON werkelijk iets betekenen voor werkzoekenden. Er is immers al jaren een grote behoefte aan zwembadmedewerkers, zowel parttime als fulltime. Vrijwel alle kandidaten tot nu toe vonden na of via SOZON dan ook een baan. Kortom: als mensen een opleiding bij SOZON volgen, is de kans groot dat ze snel (weer) aan de slag komen. Bijkomend voordeel is dat de cursussen geschikt zijn voor iedereen, ongeacht vooropleiding en leeftijd. Gevoel voor zwemmen en zwemonderwijs is wel een vereiste. Bij het werkbedrijf Veendam heeft SOZON onlangs met succes twee lifeguardopleidingen afgerond.

SOZON ook actief in ROC’s
Ook binnen het middelbaar onderwijs verzorgt SOZON opleidingen op het gebied van zwemonderwijs. Zo heeft SOZON op het Noorderpoort College in Groningen de opleiding Lifeguard verzorgd.

Conform richtlijnen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ
De trainingen sluiten aan bij de voorschriften van de het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Geen woorden maar daden
Docenten en trainers van SOZON zijn stuk voor stuk vakmensen met een dijk van ervaring, zowel opgedaan in het onderwijs als in het zwembadwezen. Bevlogen docenten en trainers die hun kennis graag willen doorgeven. Geen woorden maar daden. Delen van vakmanschap. Dáár staat SOZON voor.

Coördinator Erwin Nijborg vertegenwoordigt de particuliere opleidingsinstituten in de Examenraad van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Daarnaast is hij werkzaam aan het CIOS te Heerenveen als docent/coach sportmanagement, duiken en zwemmen.

Bel of mail voor meer informatie:
06 – 208 90 274

erwin@sozon.nl

 

Meld u nu aan via het aanmeldingsformulier!

npz