Incompany trainingen voor zwembadmedewerkers

School uw medewerkers tijdig bij

Borging veiligheid, kwaliteit en wettelijke aansprakelijkheid

De didactische inzichten in het zwemonderwijs en de technische ontwikkelingen binnen het zwembad veranderen in snel tempo. Om continue veiligheid en kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk dat uw medewerkers volledig up-to-date zijn.

SOZON verzorgt daartoe aparte eendaagse update trainingen en speciale bijscholingen op locatie. Ervaren docenten spijkeren uw medewerkers in korte trainingen grondig bij. U kunt kiezen uit:

* Trainingen op locatie: tarieven al vanaf € 750,-- per dagdeel.
* Eendaagse update trainingen: € 200,- per cursist, per twee cursisten: € 375.-

Nieuw aanbod

De volgende trainingen zijn nieuw bij SOZON.

* Nieuw

Training bediening machinekamer op locatie
Deze training is volledig aangepast aan de nieuwste wetgeving, trends en ontwikkelingen. Via deze training kunt u een of meer medewerkers op uw eigen locatie volledig bijspijkeren op het gebied van de bediening van de machinekamer. Een waardevolle training, zeker met het oog op de wettelijke aansprakelijkheid, veiligheid en kwaliteit van uw complex.

* Nieuw

Ervarings Gericht Zwemonderwijs, een praktische en effectieve opbouw
Eendaagse update training.

* Nieuw

Durf te variŽren! Didactische variatie in de zwemles.
Eendaagse update training.

* Binnenkort Concreet stappenplan voor de opbouw van een goede zwemles
Eendaagse training.

* Binnenkort DifferentiŽren doe je zo! Een workshop boordevol succesvolle tips en trucs.
Eendaagse update training.

Uw wensen centraal
Voor alle trainingen geldt dat SOZON ze precies op maat maakt voor uw situatie. U formuleert de vraag, SOZON ontwikkelt een passende training.

Samen het bad meester
Het doel van de trainingen is dat uw medewerkers een grotere en efficiŽnte bijdrage kunnen leveren aan het succesvol functioneren van uw zwembad. Samen het bad meester. Daar gaat het om.

Wat SOZON voor werkbedrijven en werkzoekenden kan betekenen
SOZON is officieel erkend door het UWV als scholingsbedrijf en verzorgt ook incompanytrainingen binnen werkbedrijven. Daardoor kan SOZON werkelijk iets betekenen voor werkzoekenden. Er is immers al jaren een grote behoefte aan zwembadmedewerkers, zowel parttime als fulltime. Vrijwel alle kandidaten tot nu toe vonden na of via SOZON dan ook een baan. Kortom: als mensen een opleiding bij SOZON volgen, is de kans groot dat ze snel (weer) aan de slag komen. Bijkomend voordeel is dat de cursussen geschikt zijn voor iedereen, ongeacht vooropleiding en leeftijd. Gevoel voor zwemmen en zwemonderwijs is wel een vereiste. Bij het werkbedrijf Veendam heeft SOZON onlangs met succes twee lifeguardopleidingen afgerond.

SOZON ook actief in ROCís
Ook binnen het middelbaar onderwijs verzorgt SOZON opleidingen op het gebied van zwemonderwijs. Zo heeft SOZON op het Noorderpoort College in Groningen de opleiding Lifeguard verzorgd.

Conform richtlijnen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ
De trainingen sluiten aan bij de voorschriften van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Geen woorden maar daden
Docenten en trainers van SOZON zijn stuk voor stuk vakmensen met een dijk van ervaring, zowel opgedaan in het onderwijs als in het zwembadwezen. Bevlogen docenten en trainers die hun kennis graag willen doorgeven. Geen woorden maar daden. Delen van vakmanschap. DŠŠr staat SOZON voor.
CoŲrdinator Erwin Nijborg vertegenwoordigt de particuliere opleidingsinstituten in de Examenraad van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Daarnaast is hij werkzaam aan het CIOS te Heerenveen als docent/coach sportmanagement, duiken en zwemmen.

Nieuw! Trainingen bediening machinekamer op locatie

Bel of mail voor meer informatie over Amstelveen, Groningen, Zwolle en Twente:
06 – 208 90 274

erwin@sozon.nl

Meld u nu aan via het aanmeldingsformulier!

npz