Een aantrekkelijk zakelijk aanbod van SOZON, speciaal voor uw bad!

Omdat de meeste cursisten hun weg naar SOZON vinden via de zwembaden, doen wij u een aantrekkelijk voorstel.Een aantrekkelijk voorstel waarbij uw bad 10% van elke aanmelding bij SOZON kan verdienen. Op deze pagina leggen we u precies uit hoe het werkt. Verderop vindt u een advertentiebanner, in verschillende formaten. Een banner is een online advertentie. Plaatst u deze banner op de site van uw zwembad, dan ontvangt uw bad 10% van elke aanmelding die SOZON via deze banner binnenkrijgt.

Hoe werkt het?

Mocht de bezoeker zich via de banner op uw site aanmelden voor een van onze opleidingen, dan ontvangt u als zwembad 10% van de verkoopprijs van de gekozen opleiding. Op het aanmeldingsformulier wordt gevraagd via welk zwembad de bezoeker op deze link heeft geklikt. Zo is voor ons duidelijk via welk zwembad de cursist binnenkomt.

Hoe werkt het?

Een voorbeeld. U plaatst de banner op uw site op een pagina die veel bezocht wordt, bijvoorbeeld de openingstijden. U meldt aan ons dat u de banner geplaatst heeft en u geeft uw zakelijke gegevens zoals het bankrekeningnummer van uw zwembad door.

U ontvangt 10% van de cursusprijs

Een bezoeker klikt op de banner en komt terecht op de site van SOZON. Mocht de bezoeker zich vervolgens aanmelden voor een van onze opleidingen, dan ontvangt u als zwembad 10% van de verkoopprijs van de gekozen opleiding. Op het aanmeldingsformulier vragen we via welk zwembad de bezoeker op deze link heeft geklikt. Zo is voor ons duidelijk via welk zwembad de cursist binnenkomt. Stel de bezoeker meldt zich aan voor de opleiding Lesgever Zwem-ABC a 1475,- euro. U ontvangt 10% van dit bedrag: 147 euro en 50 cent. Dat is gemakkelijk verdiend!

Veilige methode, zonder financiele risico's

U hoeft verder niets meer te doen als u de banner eenmaal geplaatst heeft. Hoe beter de plek op uw site, hoe groter de kans op aanmeldingen en dus verdiensten voor u. U loopt geen enkel financieel risico.

Leuke bannner - tevens een aandachtstrekker voor uw site

Belangrijk is ook dat het een leuke banner is om te zien. Een aanwinst en aandachtstrekker voor uw site!

Hieronder vindt u de verschillende banners en een concrete stap-voor-stap handleiding voor de plaatsing van de banner. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen: ik help u graag verder.

Samen worden we het bad meester door goede zwembadmedewerkers op te leiden. Samen delen we de winst.

Een toelichting voor de plaatsing stap voor stap

Bekijk de banners hieronder:

1. Kies het juiste formaat

2. Kies een goed bezochte pagina op uw site, bijvoorbeeld bij de openingstijden.

3. Plaats de banner op uw site

a. Indien u kiest voor de banner van 150x150 hieronder, plaats dan de HTML-code naast de afbeelding op uw website:

sozon.nl

b. Indien u kiest voor de banner van 120x240 hieronder, plaats dan de HTML-code naast de afbeelding op uw website:

sozon.nl

c. Indien u kiest voor de banner van 240x120 hieronder, plaats dan de HTML-code naast de afbeelding op uw website:

sozon.nl

d. De termen width en heights hebben betrekking op de breedte en hoogte. Deze zouden eventueel aangepast kunnen worden, afhankelijk van uw opmaak op de site.

e. U kunt de JPG bestanden ook zelf plaatsen, zorgt u er dan voor dat deze doorgelinkt wordt naar http://aanmelden.sozon.nl

4. Mail SOZON (info@sozon.nl) om door te geven dat u de banner heeft geplaatst. Tevens geeft u uw zakelijke gegevens door zoals uw bankrekeningnummer.

5. U kunt ons ook altijd bellen voor hulp bij de plaatsing (06-20890274)!

6. Hartelijk dank voor uw medewerker en wij wensen u goede zaken toe!

Voorwaarden plaatsing Banners SOZON:

* Deze aanbieding van SOZON is geldig indien er schriftelijk een bevestiging is gekomen.

* Het zwembad meldt aan SOZON (info@sozon.nl), waar de banner op hun site staat en geeft aan SOZON de bankgegevens door van het zwembad.

* SOZON keert de 10% alleen uit als de aangemelde cursist de opleiding betaald heeft.

* SOZON bevestigt de melding van het zwembad, via een replay mail.

* Indien SOZON een inschrijfformulier binnenkrijgt, waarin de cursist meldt dat hij via uw zwembad aangemeld is, bericht SOZON het zwembad.

* SOZON zal zodra de cursist betaald heeft de betaling aan het zwembad overmaken,

* Indien het zwembad weet dat een cursist zich aanmeldt bij SOZON, via de link op hun website geeft het zwembad dit eveneens door aan SOZON,

* Na twee jaar zal SOZON in overleg met u beslissen of de banneractie door kan lopen.

* Alleen zwembaden die de banner hebben geplaatst komen in aanmerking voor de 10%.


npz